عاشق الكلمه
فل من الفلول
    
المشاركات: 6,017
الانضمام: May 2007
|
RE: الرد على: هل تستحق وفاء قسطنطين وكاميليا شحادة مقتل 23 قبطيا
(01-09-2011, 11:49 PM)observer كتب: (01-09-2011, 11:44 PM)عاشق الكلمه كتب: (01-09-2011, 11:34 PM)observer كتب: (01-09-2011, 11:11 PM)عاشق الكلمه كتب: (01-09-2011, 10:32 PM)observer كتب: صدقني لو ظهرت وفاء قسطنطين و كاميليا شحاتة في ميدان التحرير وسط القاهرة و قالتا نحن مسيحيتان لم نسلم و لم نختطف، فلن تصدقوا و ستقولون انهما شبيهتان لهما، و ستنسجوا من اوهامكم قصصا تتعلق بمواهب الكنيسة المخبراتية و قدرتها على التمويه.
طيب بس أنت أعمل اللى عليك ومالكش دعوه ....
أفتح الكنايس للتفتيش فى أى وقت ومتى يطلب ذلك , وخلى البابا شنوده يخليه فى حاله وعلاقته بالمسيحيين تكون علاقه روحيه فقط , ونفمه شعب الكنيسه دى يبطلوها علشان نبقى كلنا شعب مصر , وبعدها لو مسلم بص لمسيحى بصه معجبتوش أحنا المسلمين أول ناس هنضربوا بالصرمه الى أن يفيق .
تعرف يا عاشق، و الله فكرة، افضل شيء معالجة الموضوع بالصرم،
لو ان كل مسلم تعرض لمسيحي ضربتوه بالصرمة من اول لأصبح المسلمين اجدع ناس.
طيب والمسيحى اللى بيتعرض للمسلم نعمل فيه ايه؟ نضربه بالصرمه برضو وهنفضل من وجهه نظرك أجدع ناس ؟
أكيد و نعطي للمسلم اللي انضرب وردة
يبقى زى ما قلت , نزيل أولا أسباب الشك والريبه التى أدت الى فقدان الثقه بين الطرفين , ونطالب جميعا بتشريع قوانين صارمه تحفظ كرامه الطرفين وحقوقهم , بعدها اللى يبدأ بالاعتداء حتى ولو كان اعتداءا لفظيا أو معنويا يتم جرجرته الى المعتقل ونفخ دين أمه الى أن يقر ويعترف بتوبته عن تلك الأعمال القذره .
أنا طول عمرى مقتنع بأن الكلمه أخطر من طلقه الرصاص , طلقه الرصاص بتقتل فرد , لكن الكلمه يمكنها أن تهدم بلدانا بأكملها والقضاء على شعوبها , وتلك الأحداث بدات شرارتها نتيجه كلمه غير مسئوله خرجت من الطرفين , لذلك أنا لست مع الحريه الكامله فى التعبير , الحريه يجب أن تكون حريه مسئوله تراعى مصلحه الأوطان قبل كل شىء , وأى كلمه غير مسئوله تخرج فى اتجاه تفتيت الوطن وتمزيقه لابد أن يسد فم صاحبها بفرده جزمه .
|
|
01-10-2011, 12:30 AM |
|