{myadvertisements[zone_1]}
 
تقييم الموضوع:
  • 1 صوت - 5 بمعدل
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ياأيها الذين أمنوا------------------------- عايزين مننا إيه
spring456 غير متصل
عضو فعّال
***

المشاركات: 56
الانضمام: Aug 2003
مشاركة: #36
ياأيها الذين أمنوا------------------------- عايزين مننا إيه
المسالة مختلفة شوية يا نيوترال
عندنا في مصر الناس بتكره المتميزيين ، متميزيين في اي حاجه ، حتى يا عيني المعوقين الناس بتكرهم ، خد عندك مثلا و ليس حصرا ، المكروهين في بلدنا (المسيحيين ، شيوخ المسلمين ، الشواذ ، الشحاتين مع انهم كتير ، الكتاب ، الممثلين ، الرقاصات مع اني عندي شك في دي ، مأمور الضرايب ، حسام أبو الفتوح ، حسام الدين طه ده واحد كان معايا في الكلية ، ابو رجل مسلوخة ، الجمبري ، الوزرا ، اهالي بورسعيد ، ممدوح موسى الغني عن التخريف ، و الكثير الكثير )
كل دول مميزين عن باقي الشعب المصري الغلبان ، و لو عايز تعرف ازاي اسألني و انا اكتبلك كتاب عن سبب تميز كل احد منهم و بالتالي سبب كراهية المصريين لكل واحد منهم .
اه صح و نسيت طبعا اقول الملحدين ، ده هو الموضوع بتاعنا ازاي انسى ؟؟؟
و عشان هو مميز فالمواطن المصري بيحاول يخليه غير مميز ، يعني من الاخر يبقي زيه ، فيقعد ياكل في ودانه و يفهمه انه اللى بيعمله ده موش كويس على صحته و احد اسباب سرطان الكرافته ، و كالعادة موش هايعرف يقنعه بحاجه لانه هو نفسه موش مقتنع بيها ، و في الاخر هيقوله شوفت يا عم اهو سرطان الكرافته هايجيلك و هايشلوا كرافتتك ، و وريني بقى يا عم هاتعيش ازاي من غير كرافته ، جاتك نيلة ولا انت فاهم حاجه.
السر في التميز يا حاج.
04-26-2005, 02:53 PM
زيارة موقع العضو عرض جميع مشاركات هذا العضو إقتباس هذه الرسالة في الرد
{myadvertisements[zone_3]}


الردود في هذا الموضوع
ياأيها الذين أمنوا------------------------- عايزين مننا إيه - بواسطة spring456 - 04-26-2005, 02:53 PM

المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة…
الموضوع الكاتب الردود المشاهدات آخر رد
  أيها الجهلة الذين تصرون على ان الأرض تدور arfan 12 4,203 11-25-2010, 12:42 AM
آخر رد: ماجن
  طرائف الأنبياء الذين أتوا بعد محمد أبو عيسى 11 4,702 11-25-2010, 12:11 AM
آخر رد: ماجن

الانتقال السريع للمنتدى:


يتصفح هذا الموضوع من الأعضاء الان: بالاضافة الى ( 1 ) زائر
{myadvertisements[zone_2]}
إتصل بنا | نادي الفكر العربي | العودة للأعلى | | الوضع البسيط (الأرشيف) | خلاصات التغذية RSS