{myadvertisements[zone_3]}
{myadvertisements[zone_3]}
{myadvertisements[zone_3]}
vodka
عضو رائد
المشاركات: 3,876
الانضمام: Aug 2007
|
RE: الرد على: مشكلة غزلانية
(01-12-2011, 12:06 AM)Emile كتب: بتفلّت أسد, بيركض وبيلعن دين الغزال..يبنتفوا تنتيف, قبل ما ياكل الكتف, بينط الزميل بدون بداية ونهاية, بيخلّص الأسد الكتف...الشباب صحابه بيكونوا شاعلين النار و عم يستنوا....بيلحش الكتف على النارات...وصحتين. هههههه...
بيقولك بدو طبخ مش شوي
|
|
01-12-2011, 12:22 AM |
|
{myadvertisements[zone_3]}
* وردة *
عضو متقدم
المشاركات: 517
الانضمام: Sep 2010
|
الرد على: مشكلة غزلانية
لحم الغزال بالفلفل الأخضر
المقادير:
450 جرام فاصوليا خضراء
ملعقتان صغيرتان زيت خضراوات
1/4 1 كيلو لحم غزال مقطع إلى مكعبات
1 ثمرة بصل كبيرة الحجم مقطعة إلى شرائح
1 فص ثوم مفرى
125 جرام فلفل أخضر مقطع إلى مكعبات
300 جرام حساء لحم بقرى
ملعقتان صغيرتان بقدونس مجفف
ملعقتان صغيرتان كمون
1/2 ملعقة صغيرة ملح
1/2 ملعقة صغيرة فلفل
الطريقة:
- فى إناء كبير وفوق نار متوسطة الحرارة، يطهى لحم الغزال والبصل والثوم فى زيت الخضراوات حتى يكتسب اللحم اللون البنى.
- تخفض درجة حرارة الموقد ثم يضاف الفلفل والفاصوليا الخضراء والحساء والبقدونس والملح والفلفل.
- يترك لحم الغزال فوق الانار حتى تمام نضجه وتقديمه وهو ساخناً.
نسختها من منتدى للطبخ ويارب تناسبك
بس مو كإنو صعب يتاكل لحم الغزال ؟!!
|
|
01-12-2011, 12:27 AM |
|
{myadvertisements[zone_3]}
{myadvertisements[zone_3]}
Emile
عضو رائد
المشاركات: 2,205
الانضمام: Jan 2005
|
RE: الرد على: مشكلة غزلانية
(01-12-2011, 12:22 AM)vodka كتب: (01-12-2011, 12:06 AM)Emile كتب: بتفلّت أسد, بيركض وبيلعن دين الغزال..يبنتفوا تنتيف, قبل ما ياكل الكتف, بينط الزميل بدون بداية ونهاية, بيخلّص الأسد الكتف...الشباب صحابه بيكونوا شاعلين النار و عم يستنوا....بيلحش الكتف على النارات...وصحتين. هههههه...
بيقولك بدو طبخ مش شوي طبخ؟؟؟ هي فاتتني....
بينط الزميل, بيخلّص الاسد الكتف, بيكون الصحاب طابخين المي وعم يستنوا, بيلحش الزميل الكتف بالطنجرة مع شوية جزر..وصحتين
|
|
01-12-2011, 01:26 AM |
|
{myadvertisements[zone_3]}
بداية و نهاية
عضو مشارك
المشاركات: 17
الانضمام: Nov 2010
|
RE: مشكلة غزلانية
يا سلاااااااام عالصحوبية و الجدعنة و تلاقح الأفكار (أهي دي تعلمتها منكو هنا ) ... حاجة بتفكر الواحد بايام البلد و اللمة و اولاد الأصول
يا ابني يا فريمان ما بلاش من سيرة البيض و قلي البيض
دا أنا قليت و كلت بيض لحد ما قربت ابيض
يا ابني يا Emile عشان خاطري و خاطر الحبايب بلاش من سيرة "الأسد" .. عشان اللقمة ما توقفش في زوري
الجدع اللي اسمه فودكا
ربنا يحبب فيك خلقه قد ما بحبك ... خصوصا مع عصير الطماطم و رشة فلفل اسود .. و شفطة من هنا و عضة من هناك .. من لحم الغزال قصدي ... عالم وحشة صحيح
ألف لا باس على معدتك يا بلو دياموند يا ابني
الظاهر اللي طبخ لك لحم النعام ما كانش لوه في الصنف... ربنا يسامحه مالوش حق يتعلم في صحة اولاد الناس.
الست الأميرة وردة
الهي ما يحرمني من قلبك الحنين
عملت الوصفة و فعلا طلعت النتيجة هايلة و الطريقة كانت سهلة جدا. الحاجة الوحيدة اللي عملتها مختلفة اني خلطت قطع اللحمة مع شوية خل و زيت زيتون و بهارات مشكلة لمدة 4 ساعات قبل ما ابدا الخطة الخمسية. و ما كانش عندي بقدونس فقلت لنفسي يا واد يا بودة بلا منه ما هو من غير طعم أصلا و مش حيفرق. و كله مشى آخر تمام.
و النتيجة ان المدام مش كانت حتاكل صوابعها و بس دي كانت حتاكلني انا كمان.
و قالت لي الأكل هايل يا روح ألبي بس المرة الجاية ابقى اكتب عالطبق اسمه او المفروض يكون ايه .. عشان اعرف .. اصلي كنت باكل و فاكراه ملوخية بالأرانب
(تم إجراء آخر تعديل على هذه المشاركة: 01-12-2011, 08:56 AM بواسطة بداية و نهاية.)
|
|
01-12-2011, 08:55 AM |
|
{myadvertisements[zone_3]}